| انتخاب رنگ |
|
|
|
|||||||
| ثبت نام | کتابخانه | تصاویر شما | لیست کاربران | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاری انجمن ها به فرم خوانده شده |
| بخش سوالات تالار مکانیک کاربر عزیز ، |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
تعداد ارسالها: 28
تشکر های ارسالی: 34
56 تشکر در 23 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0 نام حقیقی: فریاد سکوت
قدرت امتیاز دهی: 0 ![]() |
با سلام .
دوستان اگر در رابطه با نرم افزار انسیس مشکلی داشتید اینجا مطرح کنید تا بتونیم با کمک هم حلش کنیم . |
|
|
|
| 6 کاربر از پست مفید A.M.I.N سپاس کرده اند . |
|
تبلیغات در سایت علمی نخبگان جوان
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
سلام
از شما ممنون که این تاپیک رو راه انداختین امیدوارم تاپیک خوبی بشه ----------------------------------------------------------------------------------------------- مهمان عزیز : جهت استفاده از تمامی امکانات سایت ، لطفا عضو شوید ...! |
|
|
|
| 3 کاربر از پست مفید Mohammad Mehdi سپاس کرده اند . |
|
|
#3 |
|
همکار تالار مکانیک
![]() |
سلام
من يه مشكل با ANSYS 12 دارم. نصب ميشه، يه 2 ، 3 باري هم باهاش كار ميكنم. اما براي دفعه بعد موقع بالا اومدن اين خطا رو ميده: could not connect to any license server. the server is down or is not responsive. ANSYSLI_SERVERS: 2325@mrt-e2abf7701f3 FLEXlm Servers: 1055@mrt-e2abf7701f3 تقريبن 5 يا 6 بار نرمافزار رو پاك و از نو نصب كردم. يك بار هم ويندوز رو عوض كردم. اما به جوابي نرسيدم. توي نت هم يه جستجويي كردم اما اينطور كه متوجه شدم ميتونه دلايل متفاوتي داشته باشه. چند تاش رو هم امتحان كردم اما باز هم به جواب نرسيدم. كسي به چنين مشكلي برنخورده؟ ----------------------------------------------------------------------------------------------- مهمان عزیز : جهت استفاده از تمامی امکانات سایت ، لطفا عضو شوید ...!
__________________________________________________ __________ *** خدايا دلم رو به چي خوش كنم؟ به شيريني شادي امروز كه ميدونم تلخي غم فردا جاش رو ميگيره؟! پس يه درخواست دارم: اونقدر بزرگم كن كه به اين دنيا و غم و شاديهاش دل نبندم... ***
|
|
|
|
| 2 کاربر از پست مفید mohamadaliv سپاس کرده اند . |
|
|
#4 |
|
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
تعداد ارسالها: 3
تشکر های ارسالی: 1
3 تشکر در 2 ارسال
اهداء کتاب: 0
سلام خدمت شما
من یه سوال راجب حل با روش مودال برای بدست آوردن فرکانس های طبیعی داشتم. من تو همه حل هام 2تا از فرکانس هایی که بدست میاد خیلی نزدیک به همه و این جور به نظر میرسه که تکراری باشه شما میدونید مشکل از کجاست؟ برای مثال وقتی 3 فرکانس اول رو حساب میکنه 2 تای اولی خیلی نزدیک به همه مثلا اینجوریه: 1100، 1113، 5000 لطفا کمکم کنید |
|
|
|
| 2 کاربر از پست مفید hamidreza_2006 سپاس کرده اند . |
|
|
#5 |
|
کاربر جدید
تعداد ارسالها: 3
تشکر های ارسالی: 1
3 تشکر در 2 ارسال
اهداء کتاب: 0
کسی اینجا نیست که جواب بده؟!
|
|
|
|
| کاربرانی که از پست مفید hamidreza_2006 سپاس کرده اند. |
|
|
#6 |
|
همکار تالار مکانیک
![]() |
راستش من تا بهحال به اين مشكل نخوردم. اما يه حدس ميزنم. در قسمت Analysis Option براي تعيين تعداد فركانس و محدوده محاسبه فركانسها، شايد در محدودهاي كه تعيين كردي بيش از دو فركانس نباشه. اين بار محدوده فركانس رو بيشترش كن. براي اين منظور در پنجره Subspace Modal Analysis در مقابل Start Freq و End Freq مقادير 0 و 10000 رو قرار بده. ببين چطور ميشه؟ ----------------------------------------------------------------------------------------------- مهمان عزیز : جهت استفاده از تمامی امکانات سایت ، لطفا عضو شوید ...!
__________________________________________________ __________ *** خدايا دلم رو به چي خوش كنم؟ به شيريني شادي امروز كه ميدونم تلخي غم فردا جاش رو ميگيره؟! پس يه درخواست دارم: اونقدر بزرگم كن كه به اين دنيا و غم و شاديهاش دل نبندم... ***
|
|
|
|
| 2 کاربر از پست مفید mohamadaliv سپاس کرده اند . |
|
|
#7 |
|
کاربر جدید
تعداد ارسالها: 6
تشکر های ارسالی: 7
2 تشکر در 2 ارسال
اهداء کتاب: 0 نام حقیقی: حسن جاوی
سلام به بر وبچ مکانیک اینجانب حسن جاوی از شما در خواست میکنم سوالت خود را بپرسید وجواب انها را ر مدت کم دریافت کنید با تشکر
|
|
|
|
| کاربرانی که از پست مفید دیانا جاوی سپاس کرده اند. |
|
|
#8 | ||||
|
کاربر جدید
تعداد ارسالها: 6